Nog meer bruut

op maat gemaakt voor jou

Bistro Bruut biedt een belevenis, een ervaring, iets unieks. Iedere gelegenheid is anders en iedereen is anders. Bij BRUUT mixen we jouw persoonlijkheid met onze ervaring en komen we samen tot iets heel moois. Onze locatie is geschikt om te huren voor partijen of andere gelegenheden! Of je nu rustig wilt vergaderen of uit de ban wilt springen, bij Bistro Bruut kan het allemaal!

Jij de wens, wij maken het waar.
Mail gerust naar info@bistrobruut.nl, dan nemen wij contact met je op!

DRIE GANGEN- WIJN PROEVEN MAAR DAN ANDERS

HIGH WINE

Bij Wijnbar BRUUT kun je terecht voor een te gekke High Wine. Wat is er nu leuker dan samen of natuurlijk alleen te genieten van meerdere gangen kleine gerechtjes met bijpassende wijnen? Een wijnproeverij maar dan net in een ander jasje! Afhankelijk van het gezelschap waarmee je komt serveren we meerdere overheerlijke gangen. Indien gewenst starten we natuurlijk met een feestelijk glas Cava bij binnenkomst. Als jullie het leuk vinden vertellen we ook graag meer over onze wijnen en de gekozen wijn- spijscombinatie(s).

Onze high wine komt standaard in drie gangen. Bepalend voor de chef-kok
zijn de seizoenen en de Frans georiënteerde keuken en aan de hand
hiervan maken we prachtige creaties. Bij ieder gerechtje wordt een
passend glas wijn geserveerd.

Mocht je aanvullende wensen hebben voor een wijnproeverij, dan maken we graag een passend arrangement voor je. We vragen je of je eventuele allergieën of wensen vooraf door wil geven bij het maken van de reservering. Dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden.

VLEUGJE BRUUT – MAAR DAN ALS CATERAAR

Je wilt genieten van goed eten en kwalitatieve wijnen. Bij BRUUT of op een externe locatie, beide is mogelijk. Wij denken graag met je mee vanuit onze jarenlange ervaring met (bedrijfs)catering. Wij verzorgen je lunch of diner op locatie. Of het nu gaat om catering van een aanschuifdiner in een weiland of een vergaderlunch op kantoor, wij zorgen voor een onvergetelijke, culinaire en vooral creatieve ervaring. Hoe groot je gezelschap ook is, Bruut staat voor je klaar! Bistro Bruut is dankzij jarenlange ervaring ook geschikt voor grote partijen. Onze cateraar creëert een te gekke ervaring voor je gasten.

BORRELS, EVENTS & VERGADERING- BRUUT LOCATIE VERHUUR

Bruiloften, verjaardagen, jubilea, events en borrels. We geven ze allemaal graag dat “brute” tintje mee en zorgen ervoor dat jij en je gezelschap een onvergetelijke tijd bij ons hebben. Onze locatie leent zich voor een te gekke middag of avond. Denk aan je bruiloft op ons dakterras op een mooie zomeravond waarbij de zon ondergaat aan de stadshorizon, de dj het beste van vinyl speelt en jullie alleen maar hoeven te genieten van elkaar en het gezelschap! Onze locatie is te huren voor allerlei verschillende partijen. Een surprise babyshower voor je beste vriendin? Wij verzorgen het compleet met alcoholvrije cocktails en “baby proof” gerechtjes.

De mogelijkheden voor het huren van onze locatie zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld ook eens aan een personeelsfeest in onze Wijnbar met diner voor misschien wel 100 man? Of aan het houden van een vergadering, onze Bistro en Wijnbar afzonderlijk, maar ook als geheel, lenen zich namelijk uitstekend voor zakelijke evenementen. Onze locatie biedt de faciliteiten voor vergadersessies van 2 tot 200 personen met eventueel een culinaire omlijsting indien gewenst.

RESERVEER ALVAST EEN DATUM!

Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag mee en maken een passend voorstel afhankelijk van jullie wensen. Heb je binnenkort een feestje, etentje, borrel, personeelsuitje of andere gelegenheid? En zou je al wel graag een datum vastleggen om bijvoorbeeld de Wijnbar of het dakterras te reserveren? Geen probleem! Leg alvast je datum vast en mail ons op info@bistrobruut.nl.

Wanneer er veranderingen zijn met betrekking tot de coronamaatregelen kan de reservering probleemloos geannuleerd of verzet worden.