Nog meer bruut

op maat gemaakt voor jou

Een belevenis, een ervaring, iets unieks. Iedere gelegenheid is anders en ieder persoon is anders. Bij BRUUT mixen we jouw persoonlijkheid met onze ervaring en komen we samen tot iets heel moois. Of je nu rustig wilt vergaderen of uit de ban wilt springen.

Jij de wens, wij maken het waar.
Mail gerust naar info@bistrobruut.nl, dan nemen wij contact met je op!

DRIE GANGEN

HIGH WINE

Bij Wijnbar BRUUT kun je ook terecht voor een te gekke High Wine. Wat is er nu leuker dan samen of natuurlijk alleen te genieten van meerdere gangen kleine gerechtjes met bijpassende wijnen? Afhankelijk van het gezelschap waarmee je komt serveren we meerdere overheerlijke gangen. Indien gewenst starten we natuurlijk met een feestelijk glas Cava bij binnenkomst. Als jullie dat leuk vinden vertellen we ook graag meer over onze wijnen en de gekozen wijn- spijscombinatie(s).

Onze high wine komt standaard in drie gangen. Bepalend voor de chef-kok
zijn de seizoenen en de Frans georiënteerde keuken en aan de hand
hiervan maken we prachtige creaties. Bij ieder gerechtje wordt een
passend glas wijn geserveerd.

De prijs voor een drie-gangen High Wine is € 39,- per persoon. Mocht je aanvullende wensen hebben dan maken we graag een passend arrangement voor je. We vragen je vriendelijk of je eventuele allergieën of wensen aan wilt geven bij het maken van de reservering.

VLEUGJE BRUUT

Je wilt genieten van goed eten en kwalitatieve wijnen. Bij BRUUT of op een externe locatie, beide is mogelijk. Wij denken graag met je mee vanuit onze jarenlange ervaring met (bedrijfs)catering. Wij verzorgen je lunch of diner op locatie. Of het nu gaat om een aanschuifdiner in een weiland of een vergaderlunch op kantoor, wij zorgen voor een onvergetelijke, culinaire en creatieve ervaring. Hoe groot je gezelschap ook is.

Borrels, events & vergadering

Bruiloften, verjaardagen, jubilea, events en borrels. We geven ze allemaal graag dat “brute” tintje mee en zorgen ervoor dat jij en je gezelschap een onvergetelijke tijd bij ons hebben. Denk aan je bruiloft op ons dakterras op een mooie zomeravond waarbij de zon ondergaat aan de stadshorizon, de dj het beste van vinyl speelt en jullie alleen maar hoeven te genieten van elkaar en je gezelschap! Of een surprise babyshower voor je beste vriendin. Compleet met alcoholvrije cocktails en “baby proof” gerechtjes.

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld ook eens aan een personeelsfeest in onze wijnbar met diner voor 100 man. Of aan het houden van een vergadering, onze Bistro en wijnbar afzonderlijk, maar ook als geheel, lenen zich namelijk uitstekend voor zakelijke evenementen. De faciliteiten zijn aanwezig voor vergadersessies van 2 tot 200 personen met eventueel een culinaire omlijsting.

Reserveer alvast een datum!

Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag mee en maken een passend voorstel afhankelijk van jullie wensen. Heb je binnenkort een feestje, etentje, borrel, personeelsuitje of andere gelegenheid? En zou je al wel graag een datum vastleggen om bijvoorbeeld de wijnbar of het dakterras te reserveren? Geen probleem! Leg alvast je datum vast en mail ons op info@bistrobruut.nl.

Wanneer er veranderingen zijn met betrekking tot de coronamaatregelen kan de reservering probleemloos geannuleerd of verzet worden.